Yleistä

Luutii-yhteisöblogi käsittelee kulttuuria ja kulttuuri-ilmiöitä kirjoittamisen kautta. Taustamme on kirjallisuuden ja kirjoittamisen opiskelussa ja tutkimuksessa Jyväskylässä ja Helsingissä.

Luutiin kirjoittajat toimivat laaja-alaisesti kulttuurin osa-alueilla mm. tutkijoina, runoilijoina, journalisteina ja opettajina.

Luutii ei ole yksimielinen eikä erimielinen, vaan keskustelunhaluinen ryhmä. Siksi keskustelualueelle tulleita kommentteja tervehditään ilolla, ja siitä onkin tullut tärkeä osa blogiamme.

 

Kirjoittajat:

Tiina Käkelä-Puumala (FT) on tuusulalainen kirjallisuudentutkija ja opettaja. Tauolla Luutista kesään 2016 asti.

Penjami Lehto (FM) on jyväskyläläinen äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori. Kirjallisuusblogi Jäljen äänen kirjoittaja.

Risto Niemi-Pynttäri (FT) Kirjoittamisen tutkimuksen dosentti, Jyväskylän yliopistosta.

Aleksis Salusjärvi (FM) on helsinkiläinen radiotoimittaja, kulttuurikriitikko ja kirjallisuuskritiikkiä julkaisevan Kiiltomato-verkkolehden päätoimittaja. Hän valmistelee Jyväskylän yliopistossa sananvapautta ja taidekritiikkiä käsittelev����������������������������������������ä väitöskirjaa.

Maaria Ylikangas (FM) on helsinkiläinen kriitikko. Hän valmistelee Jyväskylän yliopistossa kritiikin tekstilajia käsittelevää väitöskirjaa.

 

Yhteystietomme saa täältä: aleksis.salusjarvi(at)gmail.com tai maaria.paajarvi(at)gmail.com